Over Ons

Even kennis maken

Even kennis maken

Welkom bij Bloomy Marketing

Bij Bloomy Marketing staan we voor originaliteit, creativiteit en bovenal, resultaat. Wij geloven in het ontwikkelen van op maat gemaakte marketingstrategieën die effectief zijn en tegelijkertijd de unieke persoonlijkheid van jouw merk weerspiegelen. Wij streven ernaar om merken te laten bloeien door middel van innovatieve en impactvolle marketingcampagnes. Bij Bloomy Marketing hechten we veel waarde aan samenwerking en persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten. We zijn gepassioneerd en gedreven om jouw bedrijf te helpen groeien en bloeien.

We werken met bedrijven uit verschillende sectoren, waaronder retail, technologie, hospitality en non-profit. We hebben ervaring met het werken met kleine en middelgrote bedrijven.

Wij bieden een breed scala aan marketingdiensten aan, waaronder marketingadvies, ontwikkeling van marketingstrategieën, het maken van marketingcampagnes en het ontwerpen van marketingmaterialen. We kunnen ook helpen bij zoekmachineoptimalisatie, sociale media marketing, e-mailmarketing en betaalde advertenties.

Het is afhankelijk van de marketingstrategie en de doelen van de campagne. Sommige campagnes kunnen al binnen enkele weken resultaten opleveren, terwijl andere campagnes wat langer duren. We streven er altijd naar om resultaten te behalen op de korte en lange termijn en zorgen ervoor dat we regelmatig met onze klanten communiceren over de voortgang.

Nee, we werken met klanten uit verschillende landen en spreken verschillende talen. Onze marketingstrategieën zijn aanpasbaar aan verschillende markten en culturen.

Het kostenplaatje is afhankelijk van de grootte van de campagne en de specifieke behoeften van de klant. We maken altijd een op maat gemaakte offerte voor onze klanten, zodat zij weten wat ze kunnen verwachten en wat de kosten zullen zijn. Bij Bloomy Marketing streven we ernaar om de beste waarde te bieden voor onze klanten en om effectieve oplossingen te leveren tegen een redelijke prijs.

favicon

Vertrouwd door uw voorgangers

Robin de Boer
Robin de BoerOwner & SEO Specialist
Bloemie
BloemieBedrijfs Mascotte

De missie en visie van Bloomy Marketing

Waar staat Bloomy Marketing voor

Onze missie

Onze missie is om merken te helpen groeien en bloeien door middel van innovatieve en impactvolle marketingcampagnes. Wij streven naar originaliteit en creativiteit in alles wat we doen en streven er voortdurend naar om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Bij Bloomy Marketing hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en samenwerking met onze klanten, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot het bereiken van succes op lange termijn.

lamp
visie

Onze visie

Onze visie is om een toonaangevend marketingbureau te zijn dat bekend staat om zijn innovatieve, op maat gemaakte oplossingen en zijn vermogen om merken te helpen groeien en bloeien. Wij streven ernaar om de industrienormen te overtreffen en ons te onderscheiden door onze creativiteit, originaliteit en ons vermogen om resultaten te behalen voor onze klanten. Bij Bloomy Marketing willen we een betrouwbare partner zijn voor onze klanten en hen helpen om hun doelen te bereiken door middel van effectieve marketingstrategieën en samenwerking.

Wie is Bloemie

Bloomy Marketing is een jong en dynamisch marketingbureau dat gevestigd is in het hart van de stad. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve marketingstrategieën voor kleine en middelgrote bedrijven en heeft in de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt.

Een van de meest opvallende aspecten van het bureau is hun mascotte, genaamd Bloemie. Bloemie is een vrolijke, bloemige figuur met een lachend gezicht en een hart vol positieve energie. Ze is ontworpen om de kernwaarden van het bureau te weerspiegelen: creativiteit, innovatie en enthousiasme.

De oorsprong van Bloemie gaat terug tot de begindagen van Bloomy Marketing. Het team was op zoek naar een manier om hun bedrijf te onderscheiden van andere marketingbureaus en besloot dat een mascotte een geweldige manier zou zijn om hun merk te versterken en een emotionele connectie te creëren met hun klanten.

Het idee voor Bloemie kwam van één van de medewerkers van het bureau, die een achtergrond had in grafisch ontwerp en illustratie. Ze bracht het idee voor een bloemige mascotte naar voren en begon te werken aan het ontwerp. Het duurde niet lang voordat Bloemie tot leven kwam, met haar heldere kleuren en uitnodigende glimlach.

Sinds de introductie van Bloemie heeft de mascotte een belangrijke rol gespeeld in de branding van Bloomy Marketing. Ze verschijnt op alle marketingmaterialen van het bureau, van visitekaartjes tot sociale media-posts, en is een herkenbare en geliefde aanwezigheid geworden voor klanten en medewerkers van het bureau.

Bloemie belichaamt de persoonlijkheid en waarden van Bloomy Marketing en fungeert als een constante herinnering aan de creativiteit, innovatie en enthousiasme die het bureau zo uniek maken. Haar aanwezigheid heeft het bureau geholpen om zich te onderscheiden van de concurrentie en heeft bijgedragen aan de groei en het succes van Bloomy Marketing.

favicon-2

Doe de gratis SEO scan

Wil je weten hoe goed jouw website presteert in zoekmachines? Doe dan nu onze gratis SEO-scan en ontdek hoe je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten. Krijg waardevol inzicht in jouw SEO-prestaties en ontdek welke stappen je kunt nemen om hoger te ranken in de zoekresultaten. Waar wacht je nog op? Laat Bloomy Marketing je helpen om je online succes te vergroten – Doe onze gratis SEO-scan nu!