24-7 Mokum Security

24-7 Mokum Security is een toonaangevend beveiligingsbedrijf in de regio Amsterdam. Ze wilden graag hun online aanwezigheid verbeteren en meer leads genereren via hun website. We hebben daarom een gerichte digitale marketingcampagne opgezet om hun doelgroep te bereiken en te converteren.

Om te beginnen hebben we de website van 24-7 Mokum Security grondig geanalyseerd en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). We hebben ook de content verbeterd om beter aan te sluiten bij de zoekintenties van potentiële klanten. Vervolgens hebben we een gerichte advertentiecampagne opgezet op Google Ads en Facebook Ads om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten en leads te genereren.

De campagne was een groot succes en leidde tot aanzienlijke resultaten voor 24-7 Mokum Security. Hun website kreeg meer verkeer, het aantal leads nam toe en de conversieratio verbeterde significant. Bovendien was het mogelijk om de ROI van de campagne te meten en te optimaliseren.

Als gevolg van de succesvolle campagne hebben we onze samenwerking met 24-7 Mokum Security voortgezet en hebben we verdere stappen gezet om hun online aanwezigheid te versterken en hun groei te stimuleren.