Email marketing

Welkom bij Bloomy Marketing, uw partner voor professionele email marketing diensten. Wij begrijpen dat email marketing een krachtig hulpmiddel is om uw klanten te bereiken, uw merk te versterken en uw omzet te verhogen. Daarom bieden wij uitgebreide email marketing diensten aan om u te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve email campagnes.

Lees verder

Wat is email marketing

Met onze jarenlange ervaring in de branche en onze focus op het gebruik van de nieuwste technologieën en beste praktijken, kunnen wij u helpen bij het creëren van gepersonaliseerde en doelgerichte email campagnes die resulteren in hogere conversies, meer klantbetrokkenheid en een betere ROI.

Email strategie en planning

Onze email strategie en planning diensten omvatten het ontwikkelen van een effectieve email marketing strategie die past bij uw bedrijf en doelen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw doelgroep, boodschap en timing om ervoor te zorgen dat uw email campagnes relevant en effectief zijn.

Ontwerp en creatie van email templates

Wij bieden ook diensten voor het ontwerp en de creatie van email templates die aansluiten bij uw merkidentiteit en boodschap. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke en professionele templates die ervoor zorgen dat uw email campagnes opvallen in de inbox van uw klanten.

online-marketing
email-marketing

Email lijstgroei en segmentatie

Onze email lijstgroei en segmentatie diensten helpen u om uw email lijst op te bouwen en te segmenteren voor een gerichte en effectieve communicatie met uw klanten. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën en beste praktijken om ervoor te zorgen dat uw email lijst groeit en uw communicatie optimaal is.

Email automatisering

Wij bieden ook email automatisering diensten om uw email campagnes te stroomlijnen en te optimaliseren. Hierbij maken we gebruik van geautomatiseerde email flows om uw klanten op het juiste moment te bereiken met relevante boodschappen en promoties.

Rapportage en analyse

Onze rapportage en analyse diensten omvatten het monitoren en rapporteren van uw email campagnes om de prestaties te meten en te optimaliseren voor betere resultaten. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde analyse- en tracking tools om inzicht te krijgen in de prestaties van uw email campagnes en de ROI te verbeteren.

Wat houdt onze email marketing in?

Onze email marketing diensten omvatten:

 • 1

  Email strategie en planning

 • 2

  Ontwerp en creatie van email templates

 • 3

  Email lijstgroei en segmentatie

 • 4

  Email automatisering

 • 5

  Rapportage en analyse

 • 1

  Email strategie en planning zijn diensten waarbij er een plan wordt ontwikkeld voor het gebruik van email marketing om uw bedrijfsdoelen te bereiken, waarbij rekening wordt gehouden met uw doelgroep, boodschap en timing om ervoor te zorgen dat uw email campagnes relevant en effectief zijn. Dit omvat het opstellen van een strategie voor het opbouwen en onderhouden van uw email lijst, evenals het creëren van gepersonaliseerde en doelgerichte email campagnes.

 • 2

  Ontwerp en creatie van email templates is een dienst waarbij er aantrekkelijke en professionele templates worden gecreëerd die aansluiten bij uw merkidentiteit en boodschap, om ervoor te zorgen dat uw email campagnes opvallen in de inbox van uw klanten en uw merk versterken. Dit omvat het gebruik van de nieuwste ontwerptools en -technologieën om templates te creëren die geschikt zijn voor verschillende apparaten en schermformaten.

 • 3

  Email lijstgroei en segmentatie zijn diensten waarbij uw email lijst wordt opgebouwd en gesegmenteerd voor een gerichte en effectieve communicatie met uw klanten, waarbij de nieuwste technologieën en beste praktijken worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw email lijst groeit en uw communicatie optimaal is. Dit omvat het gebruik van strategieën voor het verzamelen van e-mails en het segmenteren van de lijst op basis van verschillende criteria, zoals demografie, aankoopgeschiedenis en gedrag.

 • 4

  Email automatisering is een dienst waarbij geautomatiseerde email flows worden gebruikt om uw klanten op het juiste moment te bereiken met relevante boodschappen en promoties, wat tijd en moeite bespaart en zorgt voor een meer gerichte en effectieve communicatie met uw doelgroep. Dit omvat het gebruik van geautomatiseerde e-mails die worden geactiveerd op basis van bepaalde acties of triggers, zoals het openen van een email of het doen van een aankoop.

 • 5

  Rapportage en analyse is een dienst waarbij de prestaties van uw email campagnes worden gemeten en gerapporteerd om de effectiviteit van uw strategieën te meten en te optimaliseren voor betere resultaten. Dit omvat het gebruik van geavanceerde analyse- en tracking tools om inzicht te krijgen in de prestaties van uw email campagnes, de ROI te verbeteren en betere beslissingen te nemen voor toekomstige email marketing strategieën.

Onze consultatie is altijd in lijn met uw strategie.

Neem vandaag nog contact op met Bloomy Marketing en laat ons u helpen uw bedrijf te laten bloeien.

Onze diensten

Andere diensten die wij aanbieden:

Een SEO-analyse omvat het evalueren van de website om te zien hoe goed deze presteert in zoekmachines, en het identificeren van kansen voor verbetering om de online zichtbaarheid en verkeer naar de website te vergroten.

SEO Teksten

SEO-teksten zijn inhoud die is geoptimaliseerd voor zoekwoorden en andere SEO-best practices, met als doel hoger te ranken in zoekmachines en meer verkeer naar de website te trekken.

SEO Uitbesteden

SEO uitbesteden houdt in dat u een professioneel SEO-bureau inschakelt om uw website te optimaliseren voor zoekmachines en zo uw online zichtbaarheid te vergroten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van SEO.